Attacken i Jerusalem (hökar och duvor).

Jag måste påpeka att jag kan inte läsa arabiska så översättningen är inte 100% korrekt jag har kört det genom översättningsverktyget i Google. Så här ser det ut innan google verktyget har översatt det och ser det ut efter. Albian beskriver de döda som våldtäkts sionister.

Fatahs Mahmoud Abbas (Palestina territoriets President) fördömmer attacken som krävde många Israelers liv och har återupprepar fördömmandet av dödandet av civila utan att göra åtskiljnad på Palestinier eller Israeler.

Quassam brigaden (Hamas militanta gren) säger följande om attacken: Operationen är ett naturligt svar till storleken av de nazist sionistiska brott riktat mot barn och kvinnor, moskéer och säkra hus som svar på förintelsen och sionist fienden i sektorn och på väst banken operationen kommer att bli välsignad som ett svar på tidigare massaker och ockupationen.

Hamas kommenterar det med att attacken är ett naturligt svar på Israelernas attack på Gaza remsan.

Observera att översättningen kan ha stora brister då det är först översatt från arabiska till engelska med google language tool och sedan till svenska om någon i bloggvärlden har synpunkter på denna översätting var vänlig att kommentera detta.

Jag stötte på en artikel i international herald tribune och hittade denna beskrivning på gärningsmannen. 25 årig palestinier boende i Jerusalem, han beskrivs av sin familj som intensivt religiös som planerade att gifta sig till sommaren, han hade blivit genomspetsad (eng transfixed) av blodbadet i Gaza i onsdags där 126 Palestinier dog, sömnsvårigheter utav sorg. Enligt systern till gärningsmannen i intervju med AP.

——————————————————————————————————————————————————

Hökarna på båda sidor av Israel Palestina konflikten har övertaget och man behöver inte vara raketforskare för att komma fram till att Israel kommer att svara på detta. Mer oskyldiga civila Palestinier kommer att dö. Det är personer som inte har något som helst att göra med attacken som dödade de oskyldiga Israeliska civila i Jerusalem. Och de som dog i Jerusalem är inte ansvariga för attacken som dödat många civila Palestinier i veckan.

Jag ser Abbas uttalande som vettigt , att fördömma dödandet av civila oavsätt om de är Israeler eller Palestinier. Det förvånar mig inte att Hamas politiska och militanta grenar båda ser attacken i Jerusalem som ett naturligt svar. Jag vet inte huruvida skickandet av raketer in i Israel till och från från Hamas militanta gren också kallt förutsåg att Israels naturliga svar på raketer skulle bli raketer rakt in bland civila. Hökarna på båda sidor av Israel och Palestinakonflikten kommuniserar på det enda sätt det känner till och det är med militärt våld och detta med öppna beräknande ögon att civila kommer att dö.

Utan att för den delen övertolka det lilla som är beskrivet om gärningsmannen i Jerusalem, så kanske han hade levt idag och även alla Israeler som dog om det inte hade varit för den attacken tidigare i veckan, som dödade så många oskyldiga civila Palestinier han kanske även hade sett bilder som dessa och detta har bidragit till tungan på vågen att förvandla hans framtid som snart gift man till en skoningslös massmördare. Det finns inga försvar för ett sådant handlande och det bör inte ställas in hyllningskörer som verkar komma från Hamas militanta gren.

Låt gissa vad som kommer att komma nu. Israeliska hökarna kommer att svara på det enda sättet de känner till. Hökarna på Palestinska sidan kommer att exploatera de döda och skadade oskyldiga civila offer utan någon hänsyn för de döda och skadade. Detta kommer att ”inspirera” någon som mannen som skulle gifta sig från att lämna en lovande framtid till att bli en massmördare.

Jag tar starkt avstånd från alla typer av våldsivrare som finns och verkar på båda sidor av den Israeliska och Palestinska konflikten. Jag skulle önska att duvor på båda sidor av konflikten hade en stark röst men tyvärr verkar det inte var på detta sättet.

Annonser

0 Responses to “Attacken i Jerusalem (hökar och duvor).”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
mars 2008
M T O T F L S
« Nov   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Annonser

%d bloggare gillar detta: