Funderingar kring Mangnus Holst kritik av Mona Sahlin.

Jag ser att sossen Magnus Holst har givit upp. Det är Mona som är felet konstaterar han och vädjar till Mona att säga att hon inte blir statsminister ifall rödgröna vinner. Jag trodde det var så att man sluter upp runt sitt parti men tydligen är det inte så. Det känns som han hjälper till att ge en straffspark till alliansen så de får gratismål. Naturligtvis hugger SvD på detta och varför skulle de inte göra det ?

Valet är inte avgjort än men tydligen finns det folk på sossarnas sida som lägger sig platt på marken och säger att det är kört. Har man en sådan kritik som han har då tar man denna kritiken internt eller så sparar man det till efter valet. Nu är det för sent , för nära inpå valet att förändra i toppen av partiet. Är denna person representativ för hur sossar tänker och tycker just nu då kanske det är lika bra att alla sossar lägger sig ner och ger upp.

Bevisligen kan man konstatera att opinionsundersökningar påverkar folk och som han skriver att några personer kommer fram till honom och säger att de skall rösta kommunalt på sossarna men inte på riksnivå för att de inte tycker Sahlin är bra blir tydligen en form av sanning. Vad folk säger att de skall göra är inte samma sak som att de gör på det sättet. Det kan lika gärna varit någon från alliansen som pratade med honom om detta. Tydligen satte detta myror i huvet på honom att han tog orden som sanning.

Till sist så gör han lite reflektioner över hans funderingar kring Mona Sahlin. Han skriver ”Låt oss prata om Mona Sahlin” men han kör monoblog varianten och stänger kommentatorsfältet för den posten.

0 Responses to “Funderingar kring Mangnus Holst kritik av Mona Sahlin.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
september 2010
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: