Dags att smida medans järnet är varmt.

Det är knappast så att sossarna bygger upp förtroendekapital när de plötsligt är för FRA lagen som de gick på val för att riva upp.

De har inget mandat för att driva den typen av politik. Men tydligen är det så att när en fanatiker gör korkade saker i Stockholms innerstad då uppstår plötsligt en möjlighet att bryta sina vallöften.

Själva principen att bryta ett vallöfte efter påverkan av en fanatikers illdåd bevisar att fanatiker kan påverka politiken och sätta agendan för Sveriges största parti.

Med sossarnas högersväng i politiken så tänker jag att potentiellt förlorar de några procentenheter på detta ställningstagande.

Själva principen att bryta sina vallöften gör att vid nästa val när de ger nya vallöften då är det risk att folk inte litar på att de kommer att driva den politiken de kommande 4 åren.

Jag hade inte haft någonting emot ifall sossarna väntade med att ändra sin policy och se till att göra detta inför nästa mandatperiod.

Det är svagt att böja sig och förändra sin politik så fort någon hjärntvättad fanatiker ser till att göra något fullständigt korkat.

 

 

Annonser

0 Responses to “Dags att smida medans järnet är varmt.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
december 2010
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: