Om Afghanistan.

Johanne Hildebrandt tycker det är fel att folk på krogen tycker till om svenska soldater i berusat tillstånd. Hon efterlyser att folk skall stödja de hemvändande trupperna.

Problemet är att om man säger att man stödjer trupperna kan det uppfattas som att man stödjer Sveriges militära närvaro i Afghanistan. Det är ett väl använt knep som ofta används i USA när krigen inte är populära.

Det finns nog ingen person som önskar att de svenska trupperna skall fara illa och ta skada när det är i Afghanistan. Man måste ju få säga sin mening och uttrycka sin åsikt vad den än är istället för att ge oärliga betygelser till någon som gjort något man inte stödjer.

Tydligen tycker Hildebrandt att man bör skämmas om man inte bemöter soldaterna så som hon anser är rätt. Krogen kan vara ett ganska vilt ställe där saker kan hända. Jag vet inte vad man kan förvänta sig om man stiger in på en krog iförd uniform.

Det kanske inte är så smart att gå ut till krogen och dricka alkohol i sin uniform. Nu vet inte jag omständigheterna kring det som hände på juldagen. Han kanske var där med ett gäng kompisar eller åt någon middag med sällskap.

Skall man skämmas för att man uttrycker åsikter till en person som blir så provoserad att de funderar på att börja slåss ?

Annonser

0 Responses to “Om Afghanistan.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
januari 2011
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Annonser

%d bloggare gillar detta: