Tala om att skita i det blå skåpet.

Hur kan man dra så förhastade slutsatser som den moderaten som efter att ha sett den döve kommunpolitikern prata i telefon och sedan dra slutsatsen att personen inte är döv.

Tala om överreaktion. Att skriva på facebook och sedan ta bort personen som vän. Tala om att vara misstänksam till sin omgivning. Tala om att döma folk snabbt. Kommunpolitikern som råkade ut för detta skriver själv om detta här.

Det kliar lite i fingrarna att säga att så här är moderater, de dra slutsatser utav vad de ser och tror att de har rätt. Men samtidigt blir det i så fall jag som är orättvis mot moderater i allmänhet. Det är fel att ta en persons korkade beteende och sedan generellt peka på alla av samma partifärg och säga att ”sånna” är dom.

Jag kan konstatera att just denna moderat inte hade mycket förtroendekapital för denna kommunpolitiker på andra sidan av det politiska staketet. Han kanske känner andra som han känner sig själv ?

Jag får väl hoppas att det sitter så få människor som möjligt på försäkringskassan med de egenskaperna som denna moderat att med ett tränat superöga kan se på en person att de inte sjuka nog för att få sjukersättning.

Men som sagt, tala om att skita i det blå skåpet.

Jag förutsätter att denna moderat anstränger sig rejält för att ställa saker och ting till rätta när han gjort bort sig så rejält. Jag hoppas också att de som kastade skit på henne på facebook skäms rejält. Jag kan gissa att de måste haft förbannat bråttom att plocka bort sina egna mobbningskommentarer från hennes sida.

 

0 Responses to “Tala om att skita i det blå skåpet.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
januari 2011
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Annonser

%d bloggare gillar detta: