En rehabiliteringskedja är inte starkare än sin svagaste länk.

Man skall värna om välfärdens kärna heter det på moderat nyspråk , detta är en omskriving för att göra besparningar i välfärden.

Att ha en rehabiliteringskedja som har kontinuitet existerar inte och när folk kommer till en punkt där det inte finns några vägar att gå då rycker borgarna på axlarna och börjar prata om sossarna och deras lösningar som en ursäkt för att slippa prata om saker som inte fungerar. Det finns inget ansvarstagande och det finns ingen vilja att förändra systemet. Även om man börjar förändra systemet idag så kommer folk gå in i denna försöksverksamhet som labbråttor och human kapital riskeras att förstöras permanent.

Har man också röster från den borgerliga sidan av väljarbasen där de kan säga att det är ett tramsande med sjukskrivningarna och att de är trötta på att skattepengar används till fuskare då ser man hur attituderna ligger. Det handlar om fördomar och mytbildningar som inte har någonting att göra med fakta.

Man ser fakta på bordet men man bortser från det och anser att ens åsikt om hur det verkligen ligger till är den enda sanningen trots att man inte kan bevisa det med empiriska data.

Annonser

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
februari 2011
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
Annonser

%d bloggare gillar detta: