Sossekandidaterna måste ut på banan.

Jag håller med om vad S topparna säger i Aftonbladets artikel. Det är för mycket tissel och det är för mycket tassel. För mycket smyg i korridorerna och för mycket ”snack i buskarna”.

Ut på banan med er, kandidater till partiledarposten, ta allt inför öppen ridå. Klarar inte partitoppen i ett parti som kallar sig Social DEMOKRATERA att ha en öppen och transparent demokratisk process där folk kan se och höra alla kandidater då är ni inte värdiga att kalla er för demokrater.

Det är viktigt att visa hela världen vem som bestämmer i partiet. Det är extra viktigt att ett parti som socialdemokraterna visar att makten ligger hos partiets medlemmar. Hos gräsrötterna som får fritt att välja en kandidat utan pekpinnar från toppen i partiet.

Processen måste genomgås inför media och svenska folket så debatten kan gå het i stugorna bland medlemmar, politiska motståndare, potentiella väljare och väljare som aldrig skulle rösta på sossarna.

Det är viktigt att fånga in hela spektrat som man kan ta till sig som någon form av feedback. Tro inte att det blir mindre mediatryck när det är dags för val men det är nyttigt att ha en öppen process för att på så sett se vilken kandidat som klarar sig absolut bäst och som kan nå igenom mediabruset och få ut sitt budskap.

Så ut på banan med er , kandidater.

 

Annonser

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
februari 2011
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
Annonser

%d bloggare gillar detta: