Pessimistpartiet

Tittar man på denna länk får man bilden av ett parti som är extremt luddigt.

Det enda positiva med denna ganska mörka bild är att orsaken till att alliansen har regeringsmakten handlar om sossarnas egen oförmåga att tydligt presentera sin politik.

Det handlar antagligen mindre om någon så kallad regeringsduglighet på allianssidan.

När man har konstaterat det så kan man säga att sossarna har sin egen framtid i sina egna händer. Det finns många gamla rävar i partitoppen som bör gå åt sidan för att ge plats för en ny generation politiker, eller kanske denna partitopp som varit med om att förlora 2 val i rad envist tycker att de skall hålla sig kvar till nästa val och förlora där innebär ju det att man i princip har givit bort nästa mandatperiod till alliansen och kanske sossarna gör ett katastrofval runt 15 till 20 %.

Så det är upp till socialdemokratin själva. Skall ni förändra nu eller vänta till nästa katastrofval som då kommer att tvinga den gamla partitoppen att lämna politiken.

Politiken handlar om att sätta sakfrågorna i centrum, om man skall förnya partiet är inte de personer som varit med på resan under de senaste två mandatperioderna rätt personer att sätta sossarna i rätt (?) riktning.

Finns det någon som på fullaste allvar tror att en partitopp bestående av personer som varit med att förlora två stycken val har några idéer kvar om hur detta skall vändas ?

Men visst kör i samma utslitna hjulspår och era politiska motståndare kommer att tacka er för denna platta attitud.

Man kan riva ner det gamla i ett parti men bevara de gamla andemeningarna som är partiets identitet, det som gjorde att de fick sin stora dominans under större delen av 19 talet.

 

0 Responses to “Pessimistpartiet”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
februari 2011
M T O T F L S
« Jan   Mar »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
Annonser

%d bloggare gillar detta: