Ja men hon sparkas inte för att hon är kvinna eller mammaledig.

Jag läser detta , det handlar om Maryam Yazdanfar som förlorar sin plats som ordförande i civilutskottet.

Hon är ung, hon är kvinna hon är mammaledig. När Juholt sitter och lägger pussel hur han tycker att teamet skall se ut innebär det väl också att han får flytta på någon som är ung, kvinna och mammaledig. Inte för att hon är någon av dessa saker utan att Juholt går efter en idé om hur han vill att det nya teamet skall se ut runt honom.

Om det är så att den unga kvinnan flyttas åt sidan för att den unga kvinnan är både ung och kvinna och den äldre mannen gör detta för att han är äldre man och byter ut henne mot en äldre man inte för att han har någon speciell kompetens att tillföra pusslet utan att hans största egenskap är att han just är en äldre man, då ligger Juholt väldigt risigt till.

Juholt ligger också risigt till om han väljer en yngre kvinna till någon av posterna inte för att hon har en efterfrågad kompetens utan för att hon är en yngre kvinna.

Jag förutsätter att Juholt har ett så gott ömdöme att han sätter kompetensen och specialkunskaperna han efterfrågar i centrum och inte väljer en enda person baserat på kön, ålder, eller någon annan icke kunskap eller kompetensbaserad egenskap.

 

Låt se hur Juholts team ser ut i sin helhet när han är klar med sitt pussel. Nu ser vi liksom bara halva sidan av allt där folk flyttas bort, man ser inte vilka som han ersätter med.

S-kvinnorna är missnöjda med detta, förhoppningsvis finns det någonting som de kan vara nöjda över när Juholt lagt klart sitt pussel.

Vi får se hur pusslet ser ut när det är klart.

 

Annonser

0 Responses to “Ja men hon sparkas inte för att hon är kvinna eller mammaledig.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
april 2011
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: