Reinfeldt var också sämre än Mona.

Läser tokis lilla kåseri om opinionssiffrorna. Han konstaterar att Juholt har sämre väljarstöd än vad Mona Sahlin hade när hon mättes för sista gången.

Första gången Mona Sahlin mättes som partiledare för Socialdemokraterna klockades hon runt 40 % , när Reinfeldt tog sina första stapplande steg som partiledare för moderaterna , en Fredrik Reinfeldt som inte då hade varit statsråd hade han ett väljarstöd på 30 %. Reinfeldt startade också i motvind

Detta är 10 % under Mona Sahlin och det tog Reinfeldt ett år att komma upp till Mona Sahlins 40 % . Så när när Tokis sjunger på sin ”sämre än Mona sång” så får han tänka lite extra på hans landsfader och halvgud Fredrik Reinfeldt som en gång var okänd partiledare utan statsrådserfarenhet.

En sak till. Reinfeldt må ha stort personligt stöd i sitt eget parti, men han lyckas inte att göra Moderaterna till Sveriges största parti. Det var ett stukat Socialdemokraterna som ändå lockade så mycket väljare att de forfarande är Sveriges största parti trots att de hade Mona Sahlin.

Mona Sahlin sa en gång att hon gick inte med i socialdemokraterna utan hon gick med i Olof Palme. Undrar hur många som går med i ”Fredrik Reinfeldt” och sedan väljer att gå ur moderaterna när han väljer att lämna toppolitiken ?

 

Annonser

0 Responses to “Reinfeldt var också sämre än Mona.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
april 2011
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: