Man måste lura röstarna som Alliansen när det gäller skatten på bensin, annars vinner man inga röster.

Juholt proklamerar att han är för höjd bensinskatt. Tyvärr vinner man inga röster på att säga att man skall höja skatten på bensin utan man gör det helt enkelt under största möjliga tystnad några månader efter valvinsten som Alliansen gjort 2 val i rad.

Det lönar sig inte att ge ett ärligt budskap till väljarna utan man måste som Alliansen vara hårdnackat emot skattehöjningar för att sedan säga ungefär: ”- Sorry, indexuppräkning, bensinbolaget har höjt priset så vi måste höja skatten”.

Att välja Alliansen för att sossarna väljer att säga att de skall höja skatten på bensin är en hycklande utgångspunkt. Om man kan välja Alliansen trots att de höjer skatten på bensin och diesel borde man kunna välja sossarna också.

Men när det finns folk som säger att där ”dog hans chans att bli statsminister” eller att ”nu skall de inte rösta på socialdemokraterna” då tror jag att det handlar om människor som är borgerliga kärnväljare som aldig skulle tänka sig att rösta på sossarna vad de än sa att de skulle göra. Borgerliga kärnväljare som vet att Alliansen har höjt skatten på bensin och diesel men är oärliga att inte nämna detta fakum.

Men som sagt , tyvärr lönar det sig nog inte väljarmässigt att säga att man skall höja skatten på bensin utan det är bättre att vara hårdnackat emot det retoriskt sätt innan valet för att sedan höja skatten ändå efter valet.

 

Annonser

0 Responses to “Man måste lura röstarna som Alliansen när det gäller skatten på bensin, annars vinner man inga röster.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
april 2011
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: