Hur kan Borg säga att sossarna slarvar när de bara planerar att spendera en tiondel av reformutrymmet ?

Tydligen anser Borg att sossarna slarvar med ekonomin men det kan inte handla om att de spenderar pengar som inte finns utan kanske mer att sossarna vill satsa på andra saker än vad moderaterna vill satsa på.

Vad sossarna vill satsa på är att få bukt på missmatchningen på arbetsmarknaden.

Detta vill de göra genom att öppna en dialog med näringslivet, myndigheter och fackföreningar för att skräddarsy utbildningar inom bristyrken.

Det är mer av en arbetslinje än alliansens förslag som handlar om att sänka skatterna. Att aktivt använda skattepengar till att serva företagen med utbildade personer inom bristyrken är en vinst för samhället att bara sänka skatterna får inga sådana effekter.

Kan notera att SJs budget för att underhålla järnvägen minskar med 400 miljoner i år och detta trots att Alliansen under stora fanfarer basunerade ut 800 miljoner extra till underhåll. Jag tror inte att Alliansen önskar att järnvägen skall fungera utan det handlar om att köra det i botten så att man kan breda väg för privata alternativ.

Peter skriver om äldre multisjuka.  Högberg skriver om opposition som inte får vara opposition, Johan skriver om ett folkpartistiskt förslag som han anser att sossarna bör stödja. SvD struntar som vanligt i att lyfta fram sossarnas budgetförslag istället sysslar de med språkanalys. Röda Berget Peter skriver om regeringen som har noll koll på skattepengarna. 

Annonser

0 Responses to “Hur kan Borg säga att sossarna slarvar när de bara planerar att spendera en tiondel av reformutrymmet ?”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
maj 2011
M T O T F L S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: