Alliansen serverade svenska folket en Bloody Mary vid lunchtid idag.

Detta var på en tisdag och jag tror inte att så många är ute och festar en måndagnatt men hursomhelst serverades en Bloody Mary till svenska folket vid lunch ungefär.

Jag råkade se lite av presskonferensen de hade på tv vid lunchtid. Framför alliansbannern stod Kd ledaren och pratade. Min första tanke var att de antagligen låter Kd killen få lite speltid framför kameran för att försöka bättra på deras dåliga opinionsläget (tittar man sedan på hela videoklippet i efterhand ser man att det delar tiden ganska lika, som om de delar makten i 4 lika stora bitar). Om de får stå mycket framför kameran kanske folk börjar tro att Kd har mycket att säga till om i alliansen.

Det som allians-minoritets-regeringen hade på menyn var en Bloody Mary. Som de flesta vet så är en Bloody Mary förknippat med baksmälla. Och den som har baksmälla sägs må bättre om de dricker en Bloody Mary dagen efter. Återställaren som presenterades som ”en satsning” handlade om att ge pengar till järnvägen för att underhålla det befintliga järnvägsnätet, inga satsningar för att bygga ut kapaciteten.

Tänk efter nu. Hur kan man presentera pengar till underhåll som satsningar ? Vad man gör är handlar om att förse järnvägen med pengar så att de kan reparera och serva det befintliga järnvägsnätet.

Skall vi bli imponerade över att alliansen ställer till presskonferens där de säger att de skjuter till pengar för att reparera järnvägen ?

Jag är inte särskilt impad.

Andra bloggar.

Sebastian, Moberg,

 

Annonser

0 Responses to “Alliansen serverade svenska folket en Bloody Mary vid lunchtid idag.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
augusti 2011
M T O T F L S
« Jun   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: