Ostracism med Ilmar och Morgan som gör att de borde söka medlemsskap hos Sverigedemokraterna.

Linus Bylund är glad idag. Som presschef för Sverigedemokraterna låter han hälsa att Sverigedemokraterna i många år drivit frågan om temporärt medborgarskap för invandrare som kan dras tillbaka om personen begår grövre brott. Som av en händelse så tycker Ilmar Reepalu att idén verkar bra och borde prövas. Detta är inte socialdemokratisk politik utan Sverigedemokratisk så om Ilmar och även Morgan Johansson kan tänkas stå bakom denna typ av förslag så kanske det är dags att flytta sitt politiska flyttlass till Sverigedemokraterna.

Jag skrev just en bloggpost där jag tycker det var rätt av sossarna och vänsterpartiet att hoppa av Agendas partiledardebatt med hänsyn till att Sossarna skulle får stå brevid Sverigedemokraterna och de andra vänsterpartierna med alliansen på andra sidan som om det var två block. Jag har ändrat mig litegrann. Varför inte låta Ilmar och Morgan ta plats som oberoende socialdemokrater och ta Ohlys och Juholts plats i partiledardebatten, så kan de hålla handen med Åkesson, göra upp lägereld och sjunga ”Kumbaya”. Sedan kan de avsluta med en tretonig ”We shall overcome” eftersom de ter sig vara så samstämmiga politiskt.

Att bygga upp den idén om ett A medborgaskap och B medborgarskap är att skapa ett samhälle där vi får ett kastsystem där människor straffas olika för samma typ av brott. Det påminner om Atensk demokrati som var för cirka 2400 år sedan. Ett samhälle som byggde på att fria Atenska män var medborgare och där hela samhället bars upp av personer som inte var medborgare utan slavar och kvinnor. De kallade det då för demokrati och hade underförstått inte inkluderat de lägre stående kvinnorna eller slavarna i denna demokrati.

Med jämna mellanrum samlades dessa män och röstade i frågor som gällde allt mellan himmel och jord. De hade också något som kallades för ostracism som gick ut på att man gjorde en skriftlig omröstning där man skrev en persons namn på en bit, en person som man ansågs ha för mycket makt och för mycket inflytande. Personer som man ansåg hotade demokratin. Om en person fick väldigt många röster så landsförvisades denna medborgare från Aten på 10 år. Att rikta sig mot en viss grupp av människor som kommit till Sverige och blivit Svenska medborgare med B status så med Ilmars och Sverigedemokraternas politiska idétänkande betyder detta att de kan landsfövisas är en variant av Atenarnas ostracism.

Andra som skriver om detta

Stefan, Högberg, Moberg, Tokis Moderatis, Johan, Kent,

Pressmeddelanden

V, Mp,

Annonser

0 Responses to “Ostracism med Ilmar och Morgan som gör att de borde söka medlemsskap hos Sverigedemokraterna.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
oktober 2011
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Annonser

%d bloggare gillar detta: