Så regeringen har räknat fel igen.

Skall man imponeras av en regering som lägger optimistiska prognoser för ekonomin där det sedan visar sig att de räknat fel ?

Vad som är intressant här är att denna regering ofta använt sig av prognoser för att slå sig själv på bröstet för att visa hur duktiga de är. Prognoser är inte fakta utan det är bara ett utslag av gissningar för framtiden.

Sedan förstår jag inte den utgångspunkten som är utbredd på allianssidan där alla verkar sitta och vänta på att oppositionen med Stefan Löfvén i spetsen skall säga någonting politiskt. Är alliansen verkligen så slutkörda att de inte själva kan föra fram en politik som får väljarnas gehör ?

Det intressanta är att alliansvännerna speciellt moderaterna gör en stor sak av att Stefan Löfven inte säger mycket om politiken inför valet 2014 men samtidigt sitter de själva i arbetsgrupper där de snickrar ihop en politik som de skall försöka sälja till väljarna i valet 2014.

Sossarna sitter också i arbetsgrupper där de snickrar ihop politiken och detta accepteras inte av alliansvännerna. Vad är det för jävla hyckleri. De är kritiska mot sossarna för någonting som de gör, men de är förlåtande när moderaterna gör samma sak.

 

Annonser

0 Responses to “Så regeringen har räknat fel igen.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
april 2012
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Annonser

%d bloggare gillar detta: