Kan kärvt konstatera att delfiner inte får rösta i svenska val.

Med anledning av att näringdepartementet för regional tillväxt  där man träffade delfiner för att lära sig att kommunicera och få feedback så kan jag kärvt konstatera att delfinerna på kolmårdens djurpark saknar rösträtt och därmed är det fullkomligt onödigt att satsa skattepengar på att lära sig att kommunicera med dem som beslutsfattare.

När det gäller regional tillväxt så får man konstatera att ur den synvinkeln var det en succé för skattepengarna bidrog till att öka omsättningen för Kolmårdens djurpark.

Skall man vara lite seriös så verkar det som att Annie Lööf och Christina Lugnet är av samma skrot och korn, den enda skillnaden är att Lööf satt längre upp i beslutskedjan och kunde då sparka Lugnet för samma typ av vidlyftigheter som hon själv varit ansvarig för. Hennes popularitet dalar och det blir nog så i nästa val att den största gruppen väljare som Centern kommer få är Moderata stödröstare.

I popularitetsligan hos moderatdominanta demoskop ligger statsministern på andra plats efter Löfvén (inte att förväxla med Lööf), vem vet om Reinfeldt tar initiativet till att sparka Lööf kanske han får högre populatitetssiffror i nästa mätning.

Det blir svårt för alliansen att städa upp ett förhållningssätt och ett sätt att göra business som innebär dålig koll på PR kostnadena, visst kan man alltid spekulera om sossarna skulle vara så mycket bättre. Vad sossarna kan göra är att köra ett sidospår här där man öppet och tydligt deklarera hur man kommer att sköta representationen om de blir en del av regeringsunderlaget efter valet 2014. Förklara hur man kommer kontrollera att det efterföljs och hur man löpande kommer att redovisa representationskvitton utan att journalisterna behöver att fråga efter kvittona.

Ligger förhållningssätten svart på vitt och det är tydligt och transparent kommer detta bidra till att spara in miljarder till statskassan under nästa mandatperiod.

Det är nog första gången jag läser om en fest för 540 pers där man spenderat ungefär 138000 på heliumballonger. Hade arrangörerna betalat festen ur egen ficka med syfte att gå runt på kalaset då hade man varit med sparsam. Men det är så är det någon annans pengar då kan man bre på som en bortskämd tonåring som har föräldrar som har det gott ställt.

Annie Lööfs kodord. Julfest=seminarium.

 

 

 

Annonser

0 Responses to “Kan kärvt konstatera att delfiner inte får rösta i svenska val.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
augusti 2012
M T O T F L S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: