Har man dubbelt medborgarskap så skall man inte få sitta i riksdagen enligt Sd.

Finns det någon annan slutsats man kan dra när Sd ville granska samtliga riksdagsledamöter i riksdagen för att ta reda på om de har dubbelt medborgarskap. För mig räcker det att man är svensk medborgare då är man svensk. Detta räcker inte för Sd. Det verkar som att de försöker hela tiden hitta olika orsaker för att plocka bort människor som de inte anser vara svenskar från det svenska medborgarskapet. Det är det mantrat som Sd gubben hamrade på i sin hetska ordväxling med Soran Ismail.

Det är mitt land inte ditt säger Sd gubben till den svenska medborgaren som inte passar in i hans bild av vem som är svensk. Och nu blir det mer. Har man dubbelt medborgarskap så ifrågasätts svenskheten.

För de som röstar Sd. Var noggrann med stamtavlan. Kolla att er släkt ligger inom Sveriges rikes gränser så långt ni kan se om ni tittar på er egen släkthistoria. Om inte då ligger ni i farozonen att förlora ert medborgarskap om Sd får makt att bestämma. Det spelar ingen roll vilken norm de först bestämmer att sätta upp till att börja med, de kan alltid förändra och göra kriterierna för att vara svensk mycket snävare när man tagit i tu med en grupp av människor. Fältet är öppet för att begränsa på grund av andra kriterium vid ett senare tillfälle, fel religion, fel politisk åskådning, fel sexuell läggning osv osv.

De är trots allt Sverigedemokraterna. Demokrat för Svenskarna där de bestämmer vem de anser passa in i bilden av att vara svensk. De som inte passar in i den ramen kommer då att delas in i en grupp av människor med sämre juridiska rättigheter som blir en grupp som är helt blockerade från att kunna rösta i svenska val.

 

0 Responses to “Har man dubbelt medborgarskap så skall man inte få sitta i riksdagen enligt Sd.”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
november 2012
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: