Jasenko är ”hitte på” vän med Jonas Hassem Khemiri. #minvän

Jonas Hassem Khemiri berättar om sin relation till Jasenko Selimovic. I sitt öppna brev till sin ”vän” skriver Jasenko om nationaldagsfirandet hos Ozan och Cissi, om knutkalaset i deras trädgård.

Det finns ett stort problem med den bilden. Jonas Hassem Khemiri har aldrig firat nationaldagen hos Ozan och Cissi vilket han skriver om i en bloggpost.

Hur kan Jasenko minnas så fel och också minnas att ”hans vän” var där. Det är bra hur Jonas Hassem Khemiri utvecklar sitt resonemang om sin relation till Jasenko. De hälsade tydligen på varann efter någon föreläsning på samma folkhögskola.

Men han pekar på ganska enkla saker som man borde etablerat med sina vänner, Jonas har inte Jasenkos telefonnummer, han vet inte om Jasenko är gift, om han har barn, var han bor, om han har syskon eller vilka namn hans eventuella husdjur har.

Det är ganska sliskigt att uppge sig för att vara någons vän och för mig gör det resonemanget som Jasenko pushat på att det finns ingen anledning att någonsin lyssna på vad statssekreteraren för folkpartiet har att säga när han leker politik.

Vad är det mer han ljuger om ?

För egen del flyttar jag Jasenkos sidospår åt sidan och jag konstatera att hans sätt att föra fram sitt resonemang skadar bara hans egen trovärdighet vilket är förödande för en person som söker en plats i politiken. Han är inget dragplåster som lockar folk till folkpartiet.

@BarackObama min vän, minns du festen hos Ozan och Cissi?

Lite skön humor skadar inte i kölvattnet av Jasenkos vänförklaringar men sedan får man flytta det lite åt sidan för Jasenkos svar förtjänar inte så mycket uppmärksamhet.

Annonser

0 Responses to “Jasenko är ”hitte på” vän med Jonas Hassem Khemiri. #minvän”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
april 2013
M T O T F L S
« Mar   Maj »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: