Jag ser inte mig själv som en bloggare utan mer som en person som skriver lite ibland bara för att ha fått det ”sagt”. Politiskt sätt ligger jag till vänster och detta innebär att jag rör mig fritt mellan Mp, S och V. Jag kan hålla med dessa partier i vissa frågor men kanske aldrig köpa allt som kommer från ett parti på vänstersidan. Jag är ingen person som kan tänka sig att rösta på något av de partierna som är inom alliansen, men det är inte samma sak som att jag skall kritisera allt de gör bara för att de är alliansföreträdare.

Jag ser ofta detta att kritiken går mellan allianssidan och ”rödgröna” sidan där man fastnar i att kritisera motståndarsidan när de gör någonting felaktigt, samtidigt är man knäpptyst när de sina gör precis samma politiska misstag. Jag tycker inte om det och jag anser att man borde vara konsekvent och vara kritisk mot de egna när de gör fel. Men det kanske är så att om man är officiellt bloggande för ett parti så kanske man undviker att kritisera öppet av rädsla för att förlora en framtida position i partiet ?

Jag är ingen offentlig person och har inga avsikter att bli det heller, jag är inte medlem i något parti, men jag röstar när det är val. Denna bloggen handlar inte om mig som person men mina åsikter är vad de är men förhoppningsvis kan folk se att när jag bloggar så handlar det inte om vilka dessa personer är utan det handlar om vad de säger och vad jag tycker om det som sägs. Det är inte särkilt viktigt vem jag är och det står varje människa fritt att hålla med mig eller inte göra det. Saklig argumentation är alltid välkommen, men kommer det till en punkt att man försöker vara elak och sätter igång med mobbingfasoner vilket har hänt då får man inte kommentera mer.

Det är ingen rättighet att kommentera på någon annans blogg men om man ger sin syn i ett ämne på ett bra sätt så är det alltid välkommet även om jag inte håller med. Det handlar aldrig om att man skall få en samsyn och att man kommer till en punkt där man är överrens utan det handlar om att diskutera på ett sådant sätt att man vänder och vrider på en händelse och ser på det från olika håll där man synliggör och breddar diskussionen där alla faktorer kan komma upp på ytan.

 

0 Responses to “Om mig”  1. Kommentera

Håll er till ämnet.

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
december 2019
M T O T F L S
« Sep    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggare gillar detta: